Topp 5 kryptokurser for å se denne uken: BTC, NEO, TRX, XTZ, VET

Bitcoin og de fleste altcoins er vitne til salg ved hver mindre rally, noe som øker muligheten for en dukkert på kort sikt.

Bridgewater CIO Ray Dalio sa at sentralbankene har flyttet bort fra sin tradisjonelle rolle og har blitt eiere av eiendeler siden finanskrisen i 2008. De fungerer nå som „markeds beslutningstakere.“ Derfor er ikke „kapitalmarkedene gratis“ lenger.

Dalio advarte om at amerikanske dollar sannsynligvis vil miste sin attraktivitet som verdens reservevaluta

Imidlertid vil det gå en stund før det nåværende økonomiske systemet smuldrer på grunn av sentralbankenes tiltak. Inntil flertallet ikke er klar over at pengetrykk ikke kan være løsningen for alle problemer, er det sannsynlig at institusjonelle investeringer sakte sildrer inn i kryptområdet.

Investeringene vil sannsynligvis øke når realisasjonen treffer at amerikanske dollar og andre fiat-valutaer er feil. Det vil øke kryptopriser og resultere i et massivt oksemarked.

Lettelsesrallyet i Bitcoin ( BTC ) kunne ikke stige over det 20-dagers eksponentielle glidende gjennomsnittet (9 234 dollar) 1. og 2. juli, noe som er et negativt tegn da det viser at bjørner aggressivt forsvarer dette motstandsnivået.

Hvis bjørnene nå synker den topprangerte cryptocurrency på CoinMarketCap under den umiddelbare støttesonen på $ 8 910,04- $ 8 825, er en nedgang til 8 628 dollar mulig. Et slikt trekk vil indikere at bjørnene selger ved enhver tilgjengelig mulighet.

Under 8 628 dollar kan nedgangen utvide til 8 130,58 dollar, noe som sannsynligvis vil fungere som kritisk støtte. En sterk avvisning fra denne støtten kan gi kjøpsmulighetene til de handlende. Motsatt, hvis bjørnene synger BTC / USD-paret under 8.130,58 dollar, vil en ny nedstrøm sannsynligvis starte.

For øyeblikket skråner den 20 dager lange EMA gradvis ned, og den relative styrkeindeksen har handlet under 50 de siste dagene, noe som antyder en fordel for bjørnene. En lettelse fra dagens nivåer vil sannsynligvis møte motstand ved det 50-dagers enkle glidende gjennomsnittet ($ 9.398).

Et utbrudd av den nedadgående linjen til den synkende kanalen vil være den første indikasjonen på at oksene gjør comeback

Begge glidende gjennomsnitt er skrånende nedover på det fire timers diagrammet, og RSI har dyppet under 40-nivået, noe som antyder at bjørn har overtaket på kort sikt.

Hvis prisen synker til 8 910,04 dollar, vil dette være den fjerde retestingen av dette støttenivået. Vanligvis, når et støttenivå testes gjentatte ganger, har det en tendens til å svekkes. Et sterkt brudd under dette nivået kan åpne for manglende muligheter for de handlende.

Imidlertid vil paret forsøke å skyve prisen over downtrend-linjen på kanalen hvis paret kommer tilbake fra $ 8.910.04-nivået. På en nær (UTC-tid) over kanalen kan den kortsiktige trenden skifte til fordel for oksene med det første målsettingen på 9 800 dollar fulgt av en omprøving på 10,058,52 dollar.

Avslaget på den kritiske $ 9.21399-støtten kunne ikke engang berøre den 20-dagers EMA ($ 10.23), som viser at oksene ikke har det travelt med å kjøpe NEO på høyere nivåer, da de ikke er sikre på at en bunn er på plass.

Den 20-dagers EMA skråner ned og RSI er nær 40 nivået, noe som tyder på at bjørner har overtaket. De vil nok en gang forsøke å synke den 21-rangerte cryptocurrency på CoinMarketCap under $ 9.21399.

Hvis bjørnene lykkes, vil en nær (UTC-tid) under $ 9.21399 fullføre et bearish hode og skuldre-mønster som har et mål på $ 5.25687. Imidlertid er det lite sannsynlig å være et direkte fall til målet, da oksene vil prøve å stoppe nedgangen til 7 dollar.

Dette bearish synet vil bli ugyldig hvis prisen igjen kommer tilbake av $ 9.21399-støtten og stiger over 50-dagers SMA ($ 10.63).

Begge bevegelige gjennomsnitt er skrånende og RSI er komfortabelt i negativ sone, noe som viser at bjørn har overtaket. Et brudd under $ 9.63407 vil øke muligheten for fall til 9.21399 dollar.

Dette er et kritisk nivå å passe på fordi oksene vil prøve å forsvare den mens bjørnene vil ønske å bryte under den for å starte nedtrenden.

Hvis oksene kjøper dukkert og skyver NEO / USD-paret over 10.28183 dollar, kan det kortsiktige bearish sentimentet være over.

Imidlertid, hvis bjørnene kan gå i stykker og stenge (UTC-tid) under $ 9.21399, er det imidlertid sannsynlig at en ny nedstrøm. Det er en mindre støtte til $ 8,60349 og lavere enn den på $ 8,16228. Men hvis begge disse støttene er ødelagt, er et fall til $ 7 mulig.